Noutati :

Turbo (2013) Online HD subtitrat in Romana

Va redam Filmul Turbo (2013) HD online cu subtitrare in limba Romana, redare fara intrerupere la calitate maxima in exclusivitate pe site.


Turbo (2013) Online | Filme Online
Urmareste Online HD cu subtitrare in Romana Animatia Turbo (2013) Online in care un melc o sa fuga de mama focului.


Descriere Filmulet de Animatie  Turbo (2013): Redat online cu subtitrare in limba Romana Filmul de Animatie Turbo (2013) este un melc care fuge cu viteza in orice situatie pentru a-si dovedi capacitatea de invingator. Turbo e un banal melc de grădină care visează să devină cel mai iute melc din lume. Idolul lui e Guy Gagne, care a câștigat de cinci ori circuitul de viteză de la Indianapolis. Obsesia lui Turbo pentru viteză și pentru toate lucrurile rapide l-au exclus din comunitatea melcilor de grădină și l-au transformat într-o rușine pentru fratele mai mare, precautul melc Chet. Turbo își dorește din tot sufletul să scape din lumea prea domoală în care s-a născut. Speranţele lui de vitezoman se îndeplinesc după ce are o ciudăţenie de accident care îl va ajuta să-şi împlinească ambiţiile. După ce devine posibil pentru el să se deplaseze cu mare viteză, Turbo pornește într-o aventură spre a realiza imposibilul - de a se întrece la IndyCar.
Durata Film: 96 minute
Categorie Film: Animatie,Familie

→Trailer←


Film Online Turbo (2013) subtitrat!!!
Film gratis Turbo (2013)
Get Adobe Flash player
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis