Noutati :

Film Actiune Elysium (2013) Online HD subtitrat Romana

O sa fie postat cu subtitrare in Romana Filmul de Actiune Elysium (2013) HD online subtitrat si redat in premiera in cateva zile pe cel mai bun site de Filme Online subtitrate din Romania cu redare gratuita si fara intrerupere.

Elysium (2013) Online Subtitrat | Filme Online
Elysium (2013) Film HD gratuit postat cu subtitrare in Romana in cateva zile pe site.


Descriere Film Elysium (2013):  Online HD fara subtitrare in limba Romana Elysium (2013) este un Film 2013 SF super bun de Actiune in care SF ul este la el acasa.Nu o sa te plictisesti urmarind cred ca cel mai tare film de actiune din vara anului in curs,Elysium (2013) DVD Rip online pe site in curand!!!  În primavara anului 2154 două clase de oameni există: cei foarte bogati, care traiesc pe o stație curata om spațiu numită Elysium, iar restul, care trăiesc pe un suprapopulată, Pământul este  ruinat. Secretar Rhodes, un oficial al guvernului, va opri de la nimic pentru a impune legi anti-imigrație și păstreze stilul de viață luxos al cetățenilor Elysium. Asta nu se opresc oamenii de pe Pământ de la încercarea de a obține în, prin orice mijloace pe care le pot. Disperaţi, aceştia din urmă ar face orice ca să scape de sărăcia şi mizeria în care trăiesc. Singurul care ar putea aduce egalitate între aceste cele două lumi este Max (interpretat de Matt Damon), care este nevoit să accepte o misiune periculoasă şi ieşită din comun. Riscându-şi viaţa, el se va duce pe Elysium, unde va avea de înfruntat forţele de represiune conduse de Secretarul Delacourt (Jodie Foster). Dacă reuşeşte să-şi ducă la bun sfârşit misiunea, Max îşi va salva nu numai propria viaţă, ci şi pe a altor milioane de oameni de pe Pământ. Ramai alaturi de noi si vei fii primul/a care va putea sa urmaresaca cel mai bun film online de Actiune Elysium (2013) Subtitrat in Romana cu redare HD la calitate Cinema Ful HD.
Durata Film: 109 minute 
Categorie Film: Actiune,Drama,Sf


→Trailer←
Film Gratis Elysium (2013) subtitrat - redare Online,calitate DVD-rip.


Scurta prezentare Film Elysium (2013)!!!

Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis