Noutati :
Home » , , , , , » FilmThe Dictator (2012) Dictatorul online HD subtitrat gratis

FilmThe Dictator (2012) Dictatorul online HD subtitrat gratis

FilmThe Dictator (2012) Dictatorul online HD subtitrat gratisPremiera in Romania18.05.2012

Descriere:  Liderul suprem Aladeen (Sacha Baron Cohen) i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al şaptelea fiu al gloriosului preşedinte pe viaţă al Republicii Wadiya, Omar Aladeen (Sayed Badreya). Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a muri în condiţii tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen în 1982 – ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate l-aţi văut pe Aladeen copil în mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever” sînt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.
Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste, şi este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.Urmareste online filmul Dictatorul la calitate HD subtitrat si fara intrerupere doar aici pe site www.filmenoi-hd.net 
Durata Film HD: 84 minute
Categorie Film: Comedie

Filme online subtitrate gratis numai la Filme online HD.Pentru o vizionare fara intrerupere recomand ca in momentul cand dati PLAY sa dati PAUSE si sa asteptati 2 minute sa se incarce filmul.
Filme online la calitate HD fara intrerupere si reclame se regasesc numai aici!!! Filme Online HD va doreste VIZIONARE PLACUTA!!!

Filme Online The Dictator Dictatorul Online Subtitrat HD gratis 2012
Filme Online The Dictator Dictatorul Online Subtitrat HD gratis 2012  Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis