Noutati :
Home » , , , , , , » Film Total Recall(2012) online subtitrat gratis HD

Film Total Recall(2012) online subtitrat gratis HD

Film Total Recall(2012) online subtitrat gratis HD

  Filme 2012 online subtitrate gratis in limba Romana redate fara intreruperi la calitate HD pe www.filmenoi-hd.net

In curand pe acest site!!!

Premiera in Romania 10.08.2012
   Pentru a putea sa il vizionati exact cand o sa fie postat nu uitati sa va abonati la lista filmelor adaugate folosind aplicatia (Abonati-va la filme prin e-mail!)!!!
 Descriere:  Noul stat Euroamerica e ceea ce s-a format din uniunea teritoriilor cunoscute anterior drept America de Nord și Uniunea Europeană, iar Noul Shanghai e ceea ce înainte era China și Sud-Estul Asiei. Cele două noi unități statale ce există în viitorul anului 2084 se luptă între ele pentru puterea politică. Doug Quaid e un simplu muncitor la o fabrică, dar ale cărui nopți sunt chinuite de coșmaruri violente datorită cărora bărbatul începe să suspecteze că el este un spion a cărui memorie a fost ștearsă ș a cărui personalitate a fost modificată. Doug nu își poate da seama însă de partea cui a fost spion și de partea cui a luptat și nici nu știe cât de importante erau amintirile ce i-au fost șterse. Pe Doug (Colin Farrell) îl interesează acum doar să o ajute pe Melina (Jessica Biel), o tânără luptătoare pentru libertate, alături de care vrea să schimbe sistemul politic din țara lor, Euroamerica. Tiranicul președinte Vilos Cohaagen (Bryan Cranston) și guvernul lui conduc cu o mână de fier Euroamerica.Filme 2012 online Hd subtitrate redate gratis pe acest site fara intreruperi si fara reclame pe acest site www.filmenoi-hd.net 
Categorie Film HD:  Actiune,Aventura,Thriller,SF
Durata Film: 121 minute

Filme online subtitrate gratis numai la Filme online HD.Pentru o vizionare fara intrerupere recomand ca in momentul cand dati PLAY sa dati PAUSE si sa asteptati 2 minute sa se incarce filmul.
Filme online la calitate HD fara intrerupere si reclame se regasesc numai aici!!! Filme Online HD va doreste VIZIONARE PLACUTA!!!
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis