Noutati :
Home » , , , , , , » Film The Grey (2012) La limita supravietuirii online HD subtitrat

Film The Grey (2012) La limita supravietuirii online HD subtitrat

Film The Grey (2012) La limita supravietuirii online HD subtitrat

  Filme HD online subtitrate redate gratuit si la claritate maxima doar aici pe site fara intrerupere www.filmenoi-hd.net 

Descriere:  Un grup de muncitori petrolişti conduşi de către Ottway (Liam Neeson) se prăbuşesc cu avionul în regiunea de tundră din Alaska în timp ce se întorceau spre casă dintr o deplasare, fiind forţaţi să se confrunte cu gerul crunt, lipsa de provizii şi o haită flămândă de lupi pentru care ei nu reprezintă decât o pradă. Grav răniţi în urma prăbuşirii aparatului de zbor în care călătoreau, izolaţi în sălbăticie, neobişnuiţi cu temperatura atât de scăzută, cu vântul şfichiuitor şi cu furtunile de zăpadă, fără rezerve de alimente şi apă potabilă şi fără arme cu ajutorul cărora să se apere de animalele sălbatice, supravieţuitorii se află într-o situaţie-limită. Atacaţi în mod constant de haita de lupi, oamenii trebuie să improvizeze aşa-zise arme cu care să ţină la distanţă animalele, folosindu-se de toate cunoştinţele şi abilităţile de care dispun pentru a rămâne în viaţă, Ottway luptând cu înverşunare împotriva condiţiilor atmosferice vitrege şi a faunei din zonă pentru a se întoarce în braţele soţiei pe care o adoră şi pe care o poartă în gândurile lui în permanenţă, la fel cum îi păstrează cu sfinţenie fotografia.Urmareste filme hd online subtitrate doar pe www.filmenoi-hd.net fara intrerupere si la calitate maxima.
Durata Film : 117 minute
Categorie Film:  Thriller,Drama,Actiune,Aventura

Filme online subtitrate gratis numai la Filme online HD.Pentru o vizionare fara intrerupere recomand ca in momentul cand dati PLAY sa dati PAUSE si sa asteptati 2 minute sa se incarce filmul.
Filme online la calitate HD fara intrerupere si reclame se regasesc numai aici!!! Filme Online HD va doreste VIZIONARE PLACUTA!!!


Distribuie acest Film :

Trimiteţi un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis