Noutati :
Home » , , » Film online Pumni de otel-Real Steel subtitrat si redat la calitate HD fara intrerupere gratuit

Film online Pumni de otel-Real Steel subtitrat si redat la calitate HD fara intrerupere gratuit

Real Steel-Pumni de otel


Vizioneaza online filmul Real Steel,Pumni de otel un film redat gratuit la calitate HD fara intrerupere si subtitrat.Filmul este redat online exclusiv pe acest site.

Descriere:  O dramă despre un sport ce a devenit hi-tech, boxul, plasată într-un viitor apropiat, în care roboţi cu aspect umanoid luptă pentru distracţia publicului.
Hugh Jackman (Charlie Kenton) interpretează rolul unui fost luptător ce a pierdut şansa la titlu în momentul în care boxul între oameni devine un sport ilegal, deoarece este prea violent iar luptătorii din ring sunt înlocuiţi de roboţi de o tonă în greutate şi 2,5 metri înălţime, ce preiau acţiunea ringului de box. Charlie Kenton trebuie să supravieţuiască în această lume nouă a sportului. El căştigă atât cât să poată achiziţiona roboţi uzaţi în încercarea de a pregăti unul care să câştige titlul la această nouă categorie de box. Cu ajutorul fiului său nelegitim - Max , vor descoperi un robot care pare a câştiga mereu, iar acest lucru le dă speranţe pentru a ieşi învingători în luptele dintre roboţi. Aşa cum mizele cresc în luptele din ring, în ciuda sorţii, Charlie şi Max primesc o ultimă şansă de a reintra în cărţi.
Durata Film: 127 minute
Categorie: SF,Drama,Actiune

Aici>> Urmareste filmul Real Steel-Pumni de otel online subtitrat si fara intrerupere redat la calitate HD gratuit pe acest site.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!Distribuie acest Film :

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis