Noutati :
Home » , , , , » Curierul - The Transporter Filme online subtitrate si fara intrerupere gratuit HD

Curierul - The Transporter Filme online subtitrate si fara intrerupere gratuit HD

The Transporter (2002) Curierul

Urmareste online The Transporter (2002) Curierul un film captivant care va este redat fara intrerupere la calitate HD.Filmul este subtitrat si poate fi vizionat aici pe site gratuit.

Descriere: Frank Martin(Jason Statham), fost membru al Fortelor Speciale, duce o viata linistita in Franta, pe malul marii Mediterane. Pentru a-si castiga existenta, Frank isi ofera serviciile de curier special celor care il solicita. Mai exact, transporta colete - inclusiv umane - dintr-un loc intr-altul, fara a pune intrebari.
Pentru a-si duce la bun sfarsit misiunile misterioase si, uneori, periculoase, Frank are niste reguli proprii, pe care nu le incalca niciodata:
Regula nr. 1: nu incalca intelegerea.
Regula nr. 2: fara nume - nu trebuie sa stii nici cine te-a angajat, nici ce contine "coletul" de livrat.
Regula nr. 3: nu te uita niciodata ce este in colet.

Noua livrare pe care trebuie s-o faca Frank nu difera cu nimic de precedentele. Cel care l-a angajat este cunoscut sub pseudonimul ‘Wall Street’ si Frank nu intreaba mai multe (vezi regula nr. 2). insa, de data aceasta, coletul este unul ‘miscator’ si Frank, incalcand regula nr. 3, il desface si gaseste inauntru o femeie superba, cu un calus in gura. Incalcand toate legile care ii asigura supravietuirea, Frank intra intr-un lant de intamplari care presupun dezvaluirea unor secrete socante, complicatii diverse si chiar pericole de moarte. Concluzia - la care Frank se astepta cel mai putin: legile sunt facute sa fie incalcate.
Durata Film: 94 minute
Categorie: Actiune,Thriller,Crima
Aici>> Urmareste online The Transporter (2002) Curierul un film captivant care va este redat fara intrerupere la calitate HD.Filmul este subtitrat si poate fi vizionat aici pe site gratuit.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis