Noutati :
Home » , , , , » Curierul 2 - The Transporter Film online subtitrat si fara intrerupere gratuit HD

Curierul 2 - The Transporter Film online subtitrat si fara intrerupere gratuit HD

Transporter 2 (2005) Curierul 2

Vizioneaza Transporter 2 (2005)-Curierul 2 online subtitrat si fara intrerupere la calitate HD,filmul este redat gratuit aici.

Descriere: Frank Martin (Jason Statham) revine cu unul din cele mai bune filme in care a avut un rol principal,The transporter 2-Curierul 2 va este oferit subtitrat si la calitate HD pe site.
La rugamintea unui prieten de-al sau, Frank paraseste Franta si se instaleaza la Miami, ca sofer personal al bogatei familii Billings. Desi putine fiinte pe lumea aceasta sunt capabile sa-l mai surprinda, Frank tocmai a dat peste una: Jack Billings, in varsta de 6 ani, pe care il duce si il aduce de la scoala.
In mod neasteptat, Frank se ataseaza de baietel, iar cand acesta este rapit, porneste o cursa nebuneasca pentru a-l gasi si pentru a zadarnici planul rapitorilor de a pune in circulatie un virus fatal. Asa cum deja a devenit obisnuinta Jason Statham ne incanta cu aparitia in seria de filme online The Transporter si care nu se termina aici.
Durata Film: 87 minute
Categorie: Actiune,Drama,Thriller
Aici>> Urmareste online cele mai noi filme care va sunt oferite subtitrat si fara intrerupere la calitate HD,Transporter 2 (2005)-Curierul 2 este redat gratuit aici pe site.Filme Online HD va doreste vizionare placuta!
Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis