Noutati :
Home » , , » Resident Evil: Afterlife (2010) Viata de apoi Film online subtitrat Groaza,Aventura

Resident Evil: Afterlife (2010) Viata de apoi Film online subtitrat Groaza,Aventura

Resident Evil: Afterlife (2010)

Urmareste online filmul Resident Evil: Afterlife - Viata de apoi este un film online subtitrat,gratuit si la calitate HD.
Descriere:Cea de-a patra parte a francizei "Resident Evil", care are la baza un joc video de succes, recurge pentru prima data la tehnologia 3D. "Resident Evil: Afterlife" este un horror science-fiction al carui personaj principal este Alice, o supravietuitoare a periculosului virus care a lovit si devastat orasul Los Angeles cu cinci ani in urma si care a transformat pe toti cei infectati in zombii. Luptandu-se in continuare cu Albert Wesker, presedintele corporatiei Umbrella, care si-a stabilit cartierul general la Tokyo si comunica prin intermediul hologramelor cu subalternii sai, curajoasa Alice beneficiaza de sprijinul neasteptat al vechii ei prietene Claire Redfield pentru a-i cauta pe supravietuitori si a-i conduce spre un loc in care sa se simta in siguranta. Atunci cand Alice si camarazii ei ajung in Los Angeles, constata faptul ca metropola este condusa de catre o armata formata din mii de morti vii care vor sa ii atraga intr-o capcana mortala. Alice reuseste insa sa elibereze din inchisoare o serie de persoane necontaminate de virus, printre care si Chris Redfield, fratele mai mare al lui Claire.Alice (Milla Jovovich) este singura supravieţuitoare din întreg Los Angeles-ul, devastat de un virus puternic ce i-a transformat pe locuitori în zombi periculoşi. Pe lângă aceştia, adevăratul rival îi este Albert Wesker (Shawn Roberts), conducătorul corporaţiei Umbrella, aflată în Tokio. Deşi Albert este ajutat de o armată de oameni şi beneficiază de toată tehnologia necesară pentru a o distruge pe Alice, aceasta fiind mai inteligentă şi mai puternică reuşeşte să scape de ei.
Durata Film: 97 minute
Categorie: Thriller,Actiune,Groaza
Aici>> Urmareste online si la calitate HD un Film de aventura,Horror subtitrat si fara intrerupere Resident Evil-Viata de apoi.


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis