Noutati :
Home » , , , » Destinatie Finala 5-Final Destination 5 Film online subtitrat si fara intrerupere

Destinatie Finala 5-Final Destination 5 Film online subtitrat si fara intrerupere

1
Final Destination 5-Destinatie finala 5 Film online subtitrat fara intrerupere HD

Urmareste online filmul Destinatie Finala 5 gratuit,subtitrat si fara intrerupere la calitate HD.
Descriere: La 11 ani de la explozia fatala survenita la decolarea zborului 180 cu destinatia Paris, la 8 ani de cand s-a produs pe autostrada 23 un accident in lant in care si-au pierdut viata o multime de oameni, la 5 ani de la deraierea unui roller-coaster intr-un parc de distractii si la 2 ani de cand un accident intamplat la o cursa de masini s-a soldat cu pierderea multor vieti omenesti, tanarul Sam Lawton are o premonitie bizara referitoare la prabusirea podului suspendat pe care se afla in acel moment si reuseste in ultima clipa sa evite moartea si sa salveze vietile catorva alte persoane. Numai ca Sam Lawton si iubita lui Molly Harper nu au prea multe motive sa se bucure ca au evitat catastrofa intrucat descopera in curand pe propria piele ca destinul nu poate fi pacalit si ca moartea te gaseste oriunde te-ai ascunde, reclamandu-si datoria in cele mai cumplite si brutale moduri imaginabile. Pe masura ce putinii supravietuitori ai dezastrului de pe podul suspendat decedeaza in chinuri, Sam si Molly inteleg ca nu era scris in stele ca ei sa ramana in viata dupa prabusirea podului si ca moartea ii vaneaza acum pe toti pentru a-si implini menirea.Să recunoaştem, dacă aţi văzut la oricare dintre filmele gratis Final Destination, stii deja ce acest film este vorba şi de ceea ce se întâmplă. Să recunoaştem, parcelă este destul de subţire. Filmul online este într-adevăr doar o serie de grotesc, sângeroase, nebun, adus de departe scene de moarte. Hotărând este destul de superficial şi dialog este ciudat. Cu aceasta fiind spuse, este un film distractiv fund! N-am fost de ori Oh şi Ah atât de multe într-un teatru. Imaginaţi-vă un tren a lovit uitam un camion semi plin de vaci. Asta este ceea ce Final Destination 5 este despre toate. Fiecare în audienţă a urlat, aplaudat, şi chiar au râs la modul în care oamenii au fost ucişi fantastica. Când vedeţi acest film maxilarului va scadea si vei agita in scaunul dumneavoastră.

Durata Film: 92 minute
Categorie: Groaza,Thriller
Aici>> Vizioneaza Destinatie finala 5 (Final destination 5) online subtitrat si fara interupere la calitate HD,filmul se poate urmari gratuit aici pe site.


Distribuie acest Film :

Trimiteți un comentariu

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2014 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Filme Online Gratis